Termékismertető

Gyermekednek az első hónapokban az anyatej a legfőbb étele, itala.
Az anyatej biztosítja gyermekednek a szükséges tápanyagokat. Nem megfelelő mennyiségű anyatej,
vagy annak hiánya esetén szükségessé válhat a kiegészítő táplálás. A tápszer mellett már választható a 4 hónapos kortól ajánlott bébiétel, -ital.* Termékeinkkel szeretnénk azoknak a kismamáknak is segítséget nyújtani és a változatos táplálás lehetőségét kínálni, akiknek nincs módjuk tovább anyatejjel kínálni gyermeküket, vagy nem elegendő az anyatej mennyisége. Az Univer Bébiételek, -italok megfelelnek a szigorú előírásoknak és mindig alkalmazkodnak a baba éppen aktuális fejlődési szakaszához.

Bébiétel

A desszertek nem tartalmaznak gyümölcssűrítményeket, kizárólag finomra pürésített gyümölcsökből készült velőt alkalmazunk alapanyagként, valamint sütőtökös termékek esetében frissen fagyasztott sütőtököt. Az Univer bébiételei szigorúan ellenőrzött alapanyagokból készülnek, cukor, só és aroma hozzáadása nélkül. Ez alól csak az 1-3 éves kortól ajánlott bébiételek kivételek, melyek egészen minimális sót tartalmaznak.

Minden címkén megtalálhatók azok az információk, amelyek a legmegfelelőbb bébiétel kiválasztását segítik. A lejárati idő a fedél oldalán olvasható.

Az Univer bébiételek mindegyikét hőkezeléssel tartósítjuk, és biztonsági vákuumzáras csomagolással forgalmazzuk. A vákuumzárás azt eredményezi, hogy az üvegek fedele a nyitáskor kattan egyet. Ha azonban az üveg fedelének közepe benyomható, kérjük, ne vásárold meg, és szólj az eladónak, mert ez azt jelenti, hogy megsérült a vákuumzárás.

A címkén szereplő tápanyagtáblázatban az értékes összetevők mennyisége 100 g termékre vonatkoztatva megtalálható, így szükség szerint a baba napi tápanyagigénye ismeretében könnyen kiszámíthatjuk a szükséges táplálék mennyiséget.

Bébiitalok

Az Univer Bébiitalokat új receptúra szerint alakítottuk ki, melyek magas gyümölcstartalommal, változatos, kellemes ízvilággal, szigorúan ellenőrzött alapanyagokból készülnek.
Az italok hatféle ízvariációban, hozzáadott cukor nélkül kaphatóak.

Miért válaszd az Univer Bébiételt, Bébiitalt?

  • A hozzátáplálás kezdeti szakaszától megalapozható gyermeked helyes táplálkozását.
  • Szigorúan ellenőrzött alapanyagokból készülnek termékeink.
  • Az Univer bébiételek alapanyagaikat tekintve nagyon változatosak, glutén- és egyéb allergén mentesek.
  • Az idősebb bébik növekvő táplálékigényéhez alkalmazkodva a 10 hónapos és 1-3 éves korcsoport számára nagyobb egységtömegű (220 g) termékeket kínálunk.
  • Amellett, hogy teljes értékű tápláléknak számítanak, hihetetlenül praktikusak.
  • Csomagolásának köszönhetően nagy melegben is képes sokáig elállni hűtés nélkül, így nyugodtan magaddal viheted akár hosszabb utakra is.
  • Tökéletes megoldást nyújtanak az olyan helyzetekben is, amikor bizonyos gyümölcsöknek, zöldségeknek nincs idényük, de a hozzátáplálás során mindenképp szeretné az anyuka megismertetni a babával az ízüket.

 

https://docplayer.hu/474740-21-szam-egeszsegugyi-kozlony-3043.html 
https://mave.hu/uploads/file/VSZK%20protokoll%20csecsemo%20taplalasa%200-12%20ho.pdf
http://mdosz.hu/hun/wp-content/uploads/2018/01/UD%202017-2_3_final.pdf