Termékismertető

 

Bébiétel

A desszertek nem tartalmaznak gyümölcssűrítményeket, kizárólag gyümölcsvelőket alkalmazunk alapanyagként. A húsos ételek egyike sem tartalmaz hozzáadott sót. Az Univer bébiételei szigorúan ellenőrzött, glutén- és tejszármazék mentes alapanyagokból készülnek cukor hozzáadása nélkül.

Minden címkén megtalálhatók azok az információk, amelyek a legmegfelelőbb bébiétel kiválasztását segítik. A lejárati idő a fedél oldalán olvasható.

Az Univer bébiételek mindegyikét hőkezeléssel tartósítjuk, és biztonsági vákuumzáras csomagolással forgalmazzuk. A vákuumzárás azt eredményezi, hogy az üvegek fedele a nyitáskor kattan egyet. Ha azonban az üveg fedelének közepe benyomható, kérjük, ne vásárold meg, és szólj az eladónak, mert ez azt jelenti, hogy megsérült a vákuumzárás.

A címkén szereplő tápanyagtáblázatban az értékes összetevők mennyisége 100 g termékre viszonyítva megtalálható, így szükség szerint a baba napi tápanyagigénye ismeretében könnyen kiszámíthatjuk a szükséges táplálék mennyiséget.

Miért válaszd az Univer Bébiételt?

  • A hozzátáplálás kezdeti szakaszától megalapozható gyermeked helyes  táplálkozása, ha nem szoktatod hozzá az édes vagy sós ízekhez.
  • Szigorúan ellenőrzött alapanyagokból készülnek termékeink.
  • Az Univer bébiételek alapanyagaikat tekintve nagyon változatosak, gluténmentesek.
  • Az idősebb bébik növekvő táplálékigényéhez alkalmazkodva a 10 hónapos korcsoport számára nagyobb egységtömegű (220 g) termékeket kínálunk.